Gradient up
Zodia Taur - Femeia
Taur Zodiac European

Perioada: 21 aprilie - 21 mai

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 4 si 6

Planeta care guverneaza zodia Taurului: Venus

Elementul caracteristic pentru zodia Taurului: Pamant

Star Taur

Femeia - Zodia Taur:

Foarte frumoasa si feminina, cu trasaturi armonioase, figura rotunda sau ovala, privire malitioasa si seducatoare; e în general zvelta si gratioasa, senzuala si cu foarte mult farmec (conferit de planeta Venus care domina zodia), simpatica.

Cu toate atuurile sale fizice, femeia taur nu-si neglijeaza preocuparile, de care se simte puternic atrasa. Îi place tot ce e legat de arta.

Va sti sa imbine foarte bine activitatile profesionale sau de alta natura cu obligaliile familiale, fara sa le prejudicieze pe nici unele. Dealtfel, îsi iubeste familia si e mereu preocupata de a-si ajuta eficient sotul.

Atunci cand este tradata însa, devine foarte geloasa si periculoasa, de-aici si pana la o iertare de compromis fiind o cale lunga si anevoioasa pentru vinovat.

Este mereu în pas cu moda si gustul sau sigur îi permite sa opereze mereu modificari în garderoba sa. Îi plac calatoriile, colectiile de orice fel (de bibelouri, depilda) si mai ales bijuteriile.

Nu-si încredinteaza secretele cu usurinta si nu oricui, ba chiar da dovada de un anume ermetism, ceea ce în ochii ei apare ca o masura de protejare a intimitatii sale la care tine mult. Se prea poate ca adesea sa fie îngrijorata, sa o framante mari probleme si sa nu transpara nimic în exterior.

Va prefera întotdeauna sa treaca singura peste dificultatile survenite în viata sa. Fidela si foarte dependenta, rar va divorta din proprie initiativa, preferand sa mearga înainte pe acelasi drum si reparand ceea ce e de reparat. Îsi alege în general foarte bine sotul, fiind foarte exigenta.

Femeia Taur va avea mereu o multime de admiratori, atrasi de naturaletea si farmecul pe care le poseda din nastere. Admiratia din partea sexului opus ii place la nebunie.

Chiar daca se intampla sa mai flirteze, femeia Taur nu iubeste decat un singur barbat - care va fi pasional, sensibil si inteligent.

Femeia Taur are un temperament pasional si posesiv si poate fi foarte geloasa.

 
Star Taur
Gradient up

Totul despre Zodia Taurului

Femeia Taur astrologie Taurului Barbatul Taur astrologie Taurului Fixuri si obsesii astrologie Taurului Plan profesional

Compatibilitati astrologie Taurului Temperament si caracter astrologie Taurului Copilul Taur

Star Taur

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site