Gradient up
Zodia Leu - Compatibilitati
Zodiac European Zodia Leu

Perioada: 23 iulie - 22 august

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 1, 4, 8 si 9

Planeta care guverneaza zodia Leului: Soarele

Elementul caracteristic pentru zodia Leului: Foc Aer

Star Leu

Relatii de compatibilitate Zodia Leu cu alte zodii

Zodiac LeuLeu - Berbec: Legatura foarte buna, ambii fiind naturi puternice si afective. Leul admira agresivitatea berbecului si îl poate determina sa-si aduca actiunile la bun sfarsit. Berbecul trebuie însa sa-i lase rolul conducator în cuplu.

Zodiac LeuLeu - Taur: Exista unele sanse ca aceasta combinatie sa fie satisfacatoare, cu conditia ca fiecare sa înteleaga foarte bine calitatile si defectele celuilalt. Taurul trebuie sa-i acorde mai multa libertate leului. Pe plan fizic se înteleg foarte bine.

Zodiac LeuLeu - Gemeni: Îsi vor aprecia reciproc farmecul si se vor întelege o vreme excelent, pentru ca pe de o parte leul va fi de acord cu dorinta de zburdalnicie a gemenilor, iar celalalt îi va lasa pe de alta rolul principal în cadrul relatiei lor si îi va accepta stralucirea. Probleme grave apar atunci cand nativul din gemeni devine prea inconsecvent si frivol pentru mai sentimentalul leu.

Zodiac LeuLeu - Rac: Poate fi o combinatie buna sau nu, depinde de cum vor sti sa se înteleaga si sa nu intre în conflict, ceea ce l-ar putea distruge pe unul din ei. Leul va aprecia la rac afectiunea si tandretea lui, iar racul va fi tonificat de energia ofensiva a acestuia.

Zodiac LeuLeu - Leu: Unire în general nerecomandabila, caci nu functioneaza bine decat la nivel profesional. Ambii sunt prea egocentrici si vor sa domine, iar doi capitani pe o corabie o pot scufunda.

Zodiac LeuLeu - Fecioara: Fecioara e prea criticista pentru leu si acesta tocmai de asa ceva nu are nevoie. Exista unele sanse palide ca fecioara sa fie epatata de leu într-atat încat sa-i lase rolul dominator în relatie, dar riscurile sunt mari si întrebarea e daca merita.

Zodiac LeuLeu - Balanta: Cu anumite concesii de ambele parti relatia poate merge bine. Ambii au gust pentru lux, societate si înclinatii artistice. Balanta trebuie sa flateze leul, iar acesta s-a curteze permanent, salvandu-si astfel fiecare orgoliile.

Zodiac LeuLeu - Scorpion: Sunt ambii sclipitori (fiecare în felul sau) dar prea diferiti. Scorpionul e prea gelos si posesiv si nu îl flateaza pe leu asa cum vrea acesta. Pe plan sexual se înteleg excelent, dar în general raporturile dintre ei devin explosive. Exista totusi si cazuri fericite.

Zodiac LeuLeu - Sagetator: Unire perfecta. Ambii sunt dornici de schimbari si de experiente noi si sunt entuziasti. Trebuie avut grija însa sa nu-si stanjeneasca reciproc spiritul de independenta, ceea ce ar putea duce la grave semne de întrebare.

Zodiac LeuLeu - Capricorn: Capricornul este prea lent, prea greoi si prea interiorizat pentru activul si impulsivul leu. Sunt temperamente diferite si nu se vor întelege.

Zodiac LeuLeu - Varsator: Relatie indecisa. Se înteleg foarte bine pe plan sexual, dar mai departe apar probleme. Leului îi plac surprizele si varsatorul e maestru în asa ceva, dar acesta are si un spirit analitic deosebit, ce-i va zdruncina primului încrederea în faptele proprii. Pe de alta parte leul e impetuos si-l poate intimida pe varsator, pentru a nu mai vorbi de dominatia pe care doreste sa si-o impuna si care e în contradictie vadita cu firea libera a celui de-al doilea.

Zodiac LeuLeu - Pesti: Nativul din pesti e foarte susceptibil si poate fi ranit cu usurinta de catre leu. Acesta, desi flatat de dependenta pestelui de el, s-ar putea sa devina foarte iritat de reprosurile mute ale acestuia si de lipsa lui de orgoliu.

 
Star Leu
Gradient up

Totul despre Zodia Leului

Femeia Leu astrologie Leului Barbatul Leu astrologie Leului Fixuri si obsesii astrologie Leului Plan profesional

Compatibilitati astrologie Leului Temperament si caracter astrologie Leului Copilul Leu

Star Leu

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site