Gradient up
Zodia Gemeni - Femeia
Gemeni Zodiac European

Perioada: 21 mai - 20 iunie

Zi norocoasa: miercuri

Numere norocoase: 2, 5 si 7

Planeta care guverneaza zodia Gemenilor: Mercur

Elementul caracteristic pentru zodia Gemenilor: Aer

Star Gemeni

Femeia - Zodia Gemeni:

Este în multe cazuri zvelta, avand gesturi si miscari feline, cu trasaturi regulate si cu nasul drept.

Simpatica, vesela, intuitiva, straluceste în societate starnind o admiratie aproape unanima prin vioiciunea spiritului sau si prin conversatia inteligenta si sclipitoare pe care o poarta; bazandu-se pe numeroasele sale lecturi care fac din ea o erudita, face fata oricarui subiect abordat în cursul unei discutii.

Ceea ce o împinge în permanenta catre acest autodidacticism este marea sa curiozitate, trasatura prezenta la orice nativ din gemeni.

Cu toate ca nu e genul de gospodina atasata caminului; îsi aranjeaza foarte bine casa si face fata cu succes obligatiilor sale familiale, fara a-si neglija nici aptitudinile legate de studiu, profesie si societate.

Din pacate, adeseori predispozitia sa spre comunicare se transforma în simpla palavrageala, ori mai rau, devine barfitoare si acest lucru îi atrage neîncredere si antipatii.

Nu prea cunoaste ceea ce s-ar putea numi discretie în cea ce priveste actele si discutiile sale si uneori ajunge agasanta prin întrebari multe si inoportune - îndeosebi atunci cand se îndragosteste.

În aceasta situatie, e de regula foarte surescitata, nervoasa si începe sa-si bombardeze alesul inimii cu tot felul de fleacuri si lucruri fara o prea mare legatura cu respectiva împrejurare.

La prima vedere, femeia Gemeni pare destul de insensibila in ceea ce priveste relatiile de dragoste. Prefera barbatii inteligenti si spirituali.

Femeia Gemeni nu exceleaza in privinta fidelitatii. Trece adesea prin crize de depresie daca ceilalti nu o inteleg.

 
Star Gemeni
Gradient up

Totul despre Zodia Gemenilor

Femeia Gemeni astrologie Gemenilor Barbatul Gemeni astrologie Gemenilor Fixuri si obsesii astrologie Gemenilor Plan profesional

Compatibilitati astrologie Gemenilor Temperament si caracter astrologie Gemenilor Copilul Gemeni

Star Gemeni

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site