Gradient up
Barbatul Zodia - Fecioara
Fecioara Zodiac European

Perioada: 23 august - 22 septembrie

Zi norocoasa: miercuri

Numere norocoase: 3 si 5

Elementul caracteristic zodia Fecioarei: Pamant

Planeta care guverneaza zodia Zodia Fecioarei: Mercur

Star Fecioara

Barbatul Fecioara:

E în general de statura mijlocie, atragator, cu o figura rectangulara spre rotunda si cu maxilare bine pronuntate, exprimand parca hotarare sau, în anumite împrejurari, scepticism.

Are o tinuta studiata, aleasa cu grija si o purtare corecta.

Nu este un tip romantic si nu e cazul sa va asteptati de la el la efuziuni sentimentale si declaratii pasionale sub clar de luna. Totusi, în felul sau interiorizat si calm, el poarta o afectiune sincera persoanelor de care e atasat.

Cu toate ca nu e Don Juan si nici înflacarat macar, poseda o arta aparte si subtila a seductiei pe care si-o exerseaza în numeroase flirturi, pastrand însa o anumita discretie asupra lor. Datorita înclinatiei sale naturale spre puritate si castitate, se casatoreste tarziu sau deloc, rolul de celibatar neîngrijorandu-l catusi de putin.

Ca familist, doreste un camin linistit, netensionat, o întelegere cu un contract avand drept clauze principiile sale de ordine, rigoare si onestitate. Cu toate acestea se întampla des sa greseasca în alegerea sotiei potrivite pentru ceea ce doreste el.

Nu e prea vesel, deseori înghetand prin ursuzenie. Îsi pune la adapost familia de nevoile materiale si îi asigura chiar un anumit grad de confort.

Desi nu doreste sa aiba multi copii, este un tata exemplar ce cauta sa le insufle principiile morale necesare si norme de actiune. Viata sa erotica nu e prea bogata si nici nu-i acorda o atentie excesiva.

Barbatul Fecioara prefera femeile echilibrate si constante, langa care poate trai in tihna. Nu este barbatul marilor pasiuni, dar stie sa iubeasca sincer si profund.

Pentru ca il preocupa mult cariera si castigurile materiale, barbatul Fecioara are tendinta sa isi cam neglijeze partenera, chiar daca o iubeste cu adevarat.

 
Star Fecioara
Gradient up

Totul despre Zodia Fecioarei

Femeia Fecioara astrologie Fecioarei Barbatul Fecioara astrologie Fecioarei Fixuri si obsesii astrologie Fecioarei Plan profesional

Compatibilitati astrologie Fecioarei Temperament si caracter astrologie Fecioarei Copilul Fecioara

Star Fecioara

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site