Gradient up
Zodia Taur Viata sexuala Femeie
Zodiac Erotic Taur

Perioada: 21 aprilie - 21 mai

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 4 si 6

Planeta dragostei Zodia Taurului: Pluto

Interpretare Vise
Femeia Viata sexuala

Cand aceasta femeie va invita la cina, precis va fi un mediu adecvat.

Converseaza cu o voce placuta, are rochia si bijuteria potrivita. Invitatia o face numai oamenilor pe care ii place de aceea sunt foarte bine primiti, se bucura de o primire stralucita. Pielea ei este fina si stralucitoare. Lucru comun la aceste femei: decolteul arata un san mare.

Femeile taur sunt pline de zone turbate. Se pregatesc pentru aceasta seara minutios: muzica buna, parfumuri exotice, lumina obscura, perne de matase. Trebuie condusa insa cu tact si cu grija, deoarece asteapta de la barbat multa bunatate, rabdare si o buna pregatire fizica.

Asteapta de fapt bucurii sexuale, dar nu-i trebuie excursii neobisnuite. Cine doreste o tehnica noua, trebuie s-o faca foarte rafinat, pana ce prinde ea incredere. Ii plac placerile sexuale fara prea multe schimbari.

Este o amanta foarte pretentioasa, barbatul care a atras-o in patul sau trebuie sa o si satisfaca. Are sa-l faca sa respire greu. Aceste rendezvous-uri au intensitatea unei lupte cu taurul.

Apreciaza semnele marunte ale dragostei imbratisari, saruturi, etc. Dar nu se multumeste cu atat. Ce rost are sa acordezi un instrument, daca nu canti la el? In pat este o romantica fara pereche. Are nevoie de imprejurarea necesara. Iubeste blanurile, o poti iubi si pe jos, pe blanita, caci doreste sa fie cat mai seducatoare. In dormitor, lumina este aprinsa cat mai stralucitor.

Tehnica ei consta in a-si dramatiza fantezia sexuala. Face pe distanta, iar barbatul trebuie sa joace rolul unui barbat pasionat. Imediat devine o vampira, care isi devoreaza victima.

Totul este dramatic, o patima foarte puternica, care dintr-o extrema in alta. Este condusa sau de o puternica dorinta sexuala, sau de o puternica dorinta de siguranta. Cu varsta devine delasatoare.

Rufele care erau din matase devin cu timpul de bumbac ieftin. Incep sa-i placa mirosurile corpului barbatesc.

Unele femei taur devin lesbiene, iar cand au gasit aceasta forma de satisfactie, greu se mai dezobisnuiesc.

Zone Erogene:

Cel mai sensibil este gatul: cand treci usor cu degetele peste gat apoi il saruti rapid, se excita. Ocazii pentru asemenea atingeri exista des daca legi o cravata sau iei parul de pe palton. In dormitor trebuie exploatate asemenea lucruri.

Saruta patimas pe gat, usoare muscaturi dar nu trebuie uitat ca taurul este incet si ii va place lucrul comod, nu e voie sa fie luat prin asalt, surprindere sau fortat.

Interpretare Vise
Gradient up

Afla totul despre Zodia Taur

Femeia Taur Taur Love Horoscop Barbatul Taur Taur Love Horoscop Cum incepe Taur Love Horoscop Cum se termina

Compatibilitati Zodia Taur Taur Love Horoscop Viata sexuala femeie Taur Love Horoscop Viata sexuala barbat

Interpretare Vise

Toate Zodiile din Zodiacul Erotic

 
Reclama site