Gradient up
Zodia Capricorn Barbat
Zodiac Erotic Capricorn

Perioada: 22 decembrie - 19 ianuarie

Zi norocoasa: sambata

Numere norocoase: 2 si 8

Planeta dragostei Zodia Capricornului: Luna

Interpretare Vise
Barbatul Capricorn Zodiacul Sentimental Erotic

Dragostea este tot atat de importanta ca si mancatul si dormitul. Dupa prima intalnire se simte ca acest barbat pamantean, serios, asteapta ca femeia sa se supuna dorintelor sale. Dupa parerea sa nu exista femei serioase.

Capricornul nu are brutalitatea scorpionului dar sexualitatea sa acentuata il face sa actioneze fara scrupule.

Naivitatea si lipsa de experienta vor fi exploatate la maxim. Se simte atras de partenere tinere.

Este pasional si nu suporta refuzul. Va arata intelegere numai daca femeia ii expune motive serioase. Atentie, acestea trebuie sa fie adevarate, caci are instinct pentru a citi printre randuri.

Are nevoie de siguranta ca este iubit. Cere mult caci doreste iubirea totala. Complimentele ii plac; numai cu acestea poate fi castigat. Este credincios, caci nu intelege de ce ai nevoie de alte femei cand ti-ai ales-o pe cea potrivita. Prefera sa stea acasa decat sa alerge de la o petrecere la alta. Acasa nu se plictiseste caci se dedica activitatii sexuale in care devine tot mai bun odata cu varsta.

Femeia trebuie sa il satisfaca nu numai in sex, ci si in alte domenii. Asteapta de la ea calitati de buna gospodina, gazda buna, colega de munca, prieten credincios. Ii plac banii dar este foarte calculat si nu face compromisuri. Isi face totdeauna datoria. este deosebit de incapatanat si nu-i place sa fie contrazis.

Niciodata nu sti ce are de gand, caci masca nu are figuri, dar sub aceasta masca se ascunde un foc secret Avansarea sa catre un scop propus este navalnica, fara scrupule si este convins ca talentul nu valoreaza fara munca si harnicie. Aceasta este cheia succesului sau in viata si in iubire.

Este, practic, hotarat si ambitios.

Cine il ajuta in drumul sau catre succes va fi recompensat princiar. Insuccesele nu il demoralizeaza, este intotdeauna pregatit pentru a o lua de la inceput. Se va casatori in general din interes, asa ca nu vede de ce iubirea nu ar corespunde intereselor sale. Este totusi in esenta un om al pasiunilor.

Va cauta iubirea mai ales in activitatea fizica. Intr-o relatie sentimentalava cere mult si va da foarte putin. Nu se straduie sa placa, sa fie sarmant.aceste lucruri nu conteaza pentru a avea succes in dragoste.

Zone Erogene:

Barbatul capricorn se excita usor cand partenera il mangaie cu sanii. Femeia capricorn prefera mangaieri usoare pe burta si sarutari in zona genunchilor. Ambii reactioneaza la mangaieri pe spate. Prezinta de asemenea mare sensibilitate in zona de sub brat.

 
Interpretare Vise
Gradient up

Afla totul despre Zodia Capricorn

Femeia Capricorn Capricorn Love Horoscop Barbatul Capricorn Capricorn Love Horoscop Cum incepe Capricorn Love Horoscop Cum se termina

Compatibilitati Zodia Capricorn Capricorn Love Horoscop Viata sexuala femeie Capricorn Love Horoscop Viata sexuala barbat

Interpretare Vise

Toate Zodiile din Zodiacul Erotic

 
Reclama site