Gradient up
Zodia Tigru - Descriere

Generalitati - Zodia Tigrului

Zodiac Chinezesc -  Zodia Tigrului Generalitati descriere zodieEste simbolul curajului, vointei si norocului. Entuziast, cu o energie iesita din comum este individul gata oricand de a raspunde si de a solva provocarile si situatiile cele mai variate.

Adora provocarile si, de multe ori, riscul, fapt care il dezechilibreaza destul de des, in conditiile in care se doreste un independent total. Imaginati-va un echilibru intre o superba felina si un nobil conducator.

O posibila si intuitiva trecere de la pisica "de salon" la fiara scapata de sub control, de la nobilul care lupta pentru bunastarea "supusilor sai" la stapanul vesnic nemultumit de prestatiile celor din jur. Si nu trebuie sa uitam ca toti au tendinta de a evalua viata intr-un fel de joaca a propriilor idei.

Simbol de apartenenta Yang, principiul activ, barbatesc, Tigrul este in China unul din simbolurile echilibrului energiei spirituale cu energia sexuala. Numarul sau norocos este trei si culoarea preferata este galben (asa se spune).

Este a treia zodie, numele chinezesc este "Hu", isi manifesta dominanta intre orele 03 - 05, directia cardinala este ENE, anotimpul si luna proprie este iarna si februarie, elementul fix este lemnul si ramura pozitiva.

Chiar de la cea mai frageda varsta, individul aflat sub acest semn ca incepe sa indice ce va urma in viitor. "Dotat" cu neprihanirea varstei el va expune concret ceea ce are de gand sa faca mult mai tarziu sau se va manifesta exact asa cum este el deoarece nu stie sa isi controleze pornirile si trairile. In general va fi descris de sociabilitate si afectuozitate, de energie si de un ridicat nivel de solicitare a libertatilor.

Este partea vietii acestuia in care parintii pot sa decida asupra a ceea ce va fi copilul lor deoarece acum isi formeza cele mai puternice amintiri.

Caracterizat de o energie debordanta se va implica rapid in orice fel de activitate, mai ales in cele care ii creaza senzatia jocului si a competitiei. La aceasta varsta, libertatea de a face ceea ce crede de cuviinta este benefica. Nu va temeti! Stie intotdeauna ce face si cade mereu in picioare (intutitiv sau deductiv el detine in permanenta "cheia" actiunii in care se implica).

Nu trebuie subliniat ca o atitudine de dresor, perceputa sau nu, poate schimba micul nobil intr-o pisica ce asteapta permanent un ordin sau o indrumare, gata de a face orice pentru a "prinde" o bucatica de carne in plus (trebuie doar "controlat din umbra" pentru a nu trece "la Yin").

Atentie! Necesitatea unui "teren propriu de vanatoare" poate apare la orice varsta fiind ceva de natura proprie a acestui semn. Nu trebuie sa fiti parinti slabi. Daca sesizeaza ca poate lua sau poate induce conducerea asupra terenului unde se afla o va face. Si o va face de cele mai multe ori fara scrupule sau grija celor ce sunt oricum in plus pe acel teren.

Daca va fi educat in ideea vietii din jur ajungand sa inteleaga valoarea compromisului acesteia, puteti spune ca sunteti cei mai adevarati parinti. Destul de norocos sau intuitiv in ceea ce intreprinde va reusi aproape mereu sa se faca cel putin placut celor din jur, avand o capacitate ciudata de a starni cele mai profunde si mai sincere sentimente celor din jur, cei din jurul sau vor trai sentimentele Tigrului ca si cum ar fi cele proprii, dupa cum sentimentele proprii vor fi traite si prin ceea ce traieste Tigrul.

Fiind un individ care "calculeaza" miscarile de esenta ale vietii proprii va avea inclinatia de a fi unul din cei mai de temut adversari. De cele mai multe ori onest si corect (in ideea jocului vietii), in continua alianta cu cei din jurul sau, Tigrul va gasi in permanenta resursele de a face in viata numai ceea ce vrea sau crede de cuviinta (afara de cei dresati deja sau "in curs" - pentru ei este clar ca au renuntat sau nu pot face fata mediului in care isi duc existenta).

Dinamici, puternici, pasionali si indrazneti acesti nativi au o tendinta negativa de a fi excesiv de agitati, nervosi si stresati (char si atunci cand toate "merg bine") si, ceea ce este mai periculos atat pentru el cat si pentru cei din jur, are o tendinta bolnavicioasa spre a se plictisi.

Star Chinezesc

HoroscopPersonalitati din Zodia Tigrului

Zodia Tigrului semn zodiacal chinezescQueen Beatrix of the Netherlands, Beethoven, Tony Bennett, Chuch Berry, Richard Branson, Garth Brooks, Mel Brooks, Agatha Christie, Phil Collins, Jason Connery, Gemma Craven, Tom Cruise, Emily Dickenson, Roberta Flack, Jodie Foster, Connie Francis, Crystal Gayle, Susan George, Elliott Gould, Buddy Greco, Willia Hurt, Derek Jacobi, Dorothy Lamour, Stan Laurel, Marilyn Monroe, Demi Moore, The Queen, Oliver Reed, Lionel Richie, Diana Rigg, Kenny Rogers, The Princess Royal, Sir Jimmy Saville, Phillip Schoefield, Pamela Stephenson, Dame Joan Sutherland, Dylan Thomas, Liv Ullman, John Voigt, Julie Walters, Oscar Wilde, Tennessee Williams, Terry Wogan, Stevie Wonder.

Gradient up

Totul despre Tigru din Zodiacul Chinezesc

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: Descriere Zodia Tigrului

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: zodia Tigrului

• Zodiac Chinezesc •

Zodia sobolan Sobolan Zodia bivol Bivol Zodia tigru Tigru Zodia cocos Cocos Zodia iepure Iepure Zodia dragon Dragon

Zodia sarpe Sarpe Zodia cal Cal Zodia capra Capra Zodia maimuta Maimuta Zodia caine Caine Zodia mistret Mistret

 
Reclama site
Desktop Wallpapers cu cele mai frumoase femei din lume-  35 000 de poze inedite va asteapta
 

zodia Tigru in zodiacul chinezesc generalitati, caracter, temperament, financiar, bani, afaceri, dragoste, relatii, ascendent compatibilitati de ascendentul lunar, an nastere si luna