Gradient up
Zodia Capra - Descriere

Generalitati - Zodia Caprei (Oii)

Zodia Caprei descriere zodieNumele acestui semn este destul de contestat de diferitele interpretari zodiacale optandu-se fie pentru denumirea de capra fie pentru oaie. In realitate toate interpretarile revin la antica si cunoscuta denumire a semnului - Oaie. Semnul va caracteriza personalitati blande, delicate si sensibile, care au nevoie intotdeauna de un lider.

Principiul feminin degajat de apartenenta energetica va face din nativii acestei zodii sa fie persoane care au nevoie de cineva sa de ceva in tot ceea ce intreprind, necesitate bazata si pe o deosebita inclinare de a se realiza prin cineva sau prin ceva anume.

Chiar daca se va lua in considerare faptul ca acesti nativi sunt ghidati permanent de o viziune interioara care valoreaza ca un stimul permanent in urmarea unui drum propriu se ajunge tot la cerinta de a se sprijini pe cineva sau ceva, mai ales ca energia Yin caracteristica are si o rezultanta a slabiciunii.

In vechile texte chinezesti exista aceeasi "confuzie" dar aceasta este determinata mai ales de similitudinea interpretarilor, capra sau oaia fiind simbolurile blandetii si delicatetii.

Aceasta zodie este cea de a opta, numele chinezesc atribuit este "Yang", intervalul orar atribuit este 13 - 15, directia semnului este SSV, anotimpul si luna atribuite este vara si respectiv iulie, elementul fix este focul, ramura negativa. Numarul norocos este 4, culoarea preferata este alb (asa se zice).

Copilul oaie va fi o adevarata comoara pentru parintii sai. Cu toate ca va fi excesiv de alintat si peste masura de sacaitor va fi permanent dezmierdat si rasfatat datorita charismei de necontestat ce apare chiar de la cele mai fragede varste. Se va atasa nu numai de persoane dar si de diverse obiecte in care acest nativ depoziteaza energiile sale sentimentale fapt ce va dezvolta o latura acumulativa destul de neinteles pentru cei din jur. Totusi aceasta caracteristica va sta la baza simtului artistic de exceptie al acestui nativ, fapt ce va fi deosebit de util mai tarziu.

Fiind cel mai feminin semn al ciclului este si cel mai sensibil. Dezvoltarea se va gasi intr-o permanenta dependenta de cei din jur, de mediul in care "isi duce" existenta. Destul de rar va gasi puterea de a se "masculiniza" si de a lua viata intr-un sens ceva mai propriu (de cele mai multe ori nu va considera necesar sa faca acest lucru odata ce lucrurile merg inainte si asa cum sunt).

Devenind adult va avea permanent obiective ce pot fi atribuite instinctului primar (cum ar fi hrana, adapostul, imbracamintea, familia, etc.) fara a avea capacitatea de a "sari" prea mult peste aceste cerinte. Aceasta dependenta aproximativ totala va face ca acest individ sa fie unul din cei mai respectuosi si sentimentali indivizi, ajungand pana la a trai prin persoana de langa el eludand propriile trairi si sentimente.

Va uita usor situatiile grele ale vietii si nici nu va tine cont de ele atunci cand se va gasi in pragul aceeasi situatii, totul fiind o componenta de a educa inima si sufletul sub liderul momentului. Totusi nu trebuie sa se uite inclinatia deosebita a acestor nativi spre fatalism si soarta.

Cu toate acestea sensibilitatea si respectul fata de viata vor face din acest semn un nativ al prosperitatii. Fiind cel de-al optulea semn al ciclului (cifra 8 este considerata a fi prospera, confortabila si plina de noroc - la orientali) va avea parte de favorurile sortii. Suplimentar acest nativ este dotat cu ceea ce se poate numi "capacitatea de a oferi ceva de protejat celor din jur".

Nu trebuie subliniat ca cerintele de a conduce a celor din jur pot fi usor "multumite" de cererile de sensibilitate si protectie oferite de acesti nativi.

Ei ajung usor sa completeze orice individ mai ales daca vor avea capacitatea de a trece peste sensibilitatea si aerianul care caracterizeaza acest simbol (in esenta fiind vorba despre un supravietuitor de rasa). Oricum, daca este multumit, se poate spune ca devine capabil sa mute munti alaturi de mentorul si conducatorul sau.

Star Chinezesc

HoroscopPersonalitati din Zodia Caprei

Simbol chinezesc Zodia CapreiJane Austen, Anne Bancroft, Cilla Black, Elkie Brooks, Coco Chanel, Nat "King" Cole, Catherine Deneuve, John Denver, Ken Dodd, Douglas Fairbanks, Mel Gibson, Paul Michael Glaser, Mikhail Gorbachev, Larry Hagman, George Harrison, Hulk Hogan, Isabelle Huppert, Julio Iglesias, Mick Jagger, Paul Keating, Ben Kingsley, Franz Liszt, John Major, Michelangelo, Joni Mitchell, Leonard Nimoy, Robert deNiro, Oliver North, Des O'conner, Michael Palin, Keith Richards, William Shatner, Freddie Starr, Lana Turner, Mark Twain, Rudolph Valentino, Vangelis, Terry Venables, Lech Walesa, Barbara Walters, Andy Worhol, John Wayne, Tuesday Weld, Bruce Willis, Debra Winger.

Gradient up

Totul despre Capra din Zodiacul Chinezesc

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: Descriere Zodia Caprei

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: zodia Caprei

• Zodiac Chinezesc •

Zodia sobolan Sobolan Zodia bivol Bivol Zodia tigru Tigru Zodia cocos Cocos Zodia iepure Iepure Zodia dragon Dragon

Zodia sarpe Sarpe Zodia cal Cal Zodia capra Capra Zodia maimuta Maimuta Zodia caine Caine Zodia mistret Mistret

 
Reclama site
Desktop Wallpapers cu cele mai frumoase femei din lume-  35 000 de poze inedite va asteapta
 

zodia Capra in zodiacul chinezesc generalitati, caracter, temperament, financiar, bani, afaceri, dragoste, relatii, ascendent compatibilitati de ascendentul lunar, an nastere si luna