Gradient up
Zodia Cal de Pamant

Zodiacul Chinezesc Influenta Elementului Pamant asupra Calului

HoroscopGeneral

Pamantul are darul de a tempera destul de bine tendintele spre aventura si "stralucire" atat de cautate de nativitatea Cal. Inclinatia spre a face totul in baza unei ratiuni (sau cel putin a unei analize preliminare) il face mult mai intelept si mai organizat decat majoritatea celorlalti Cai dar, pe partea cealalta, ii incetineste miscarile sau reactiile si ii "induce" un comportament destul de liniar (cu tenta ascensionala sau nu).

HoroscopSocial

Comportamentul in societate al Calului de Pamant va depinde major de toti cei care ii formeaza "cercul" social, de la cei foarte apropiati pana la cei foarte indepartati. Toate acestea se datoreaza fie dorintei de a nu iesi in evidenta cat si unei necesitati proprii de a se adapta oricand si oricum la mediul in care traieste, chiar daca din acest motiv se poate sa sacrifice dorintele sale.

HoroscopProfesie

Controverse de comportament apar si in cazul vietii profesionale. Astfel, individul nostru stie in permanenta incotro trebuie sa isi orienteze eforturile si va obtine maxim de eficienta. Daca vor apare probleme si va "dovedi" ca nu se descurca sa fiti sigur ca este o problema de moment. In scurt timp va reveni si va rezolva admirabil "necazurile" dovedind ca merita mult mai mult.

HoroscopFinanciar

Nelasand nimic la voia intamplarii acest semn va face plasamentele cele mai bune ca oportunitate a momentului in sprijinul si intru efortul de a avea cat mai multe resurse ce pot fi utilizate rapid si eficient, fie investitional, fie pentru necesitatile proprii. Din aceste considerente are tendinta de a deveni prea practic si prea zgarcit cu banii ajungand sa nu riste niciodata.

HoroscopFamilie

Familia este ceva legat de normalitatea vietii si a convietuirii sociale. Daca apare fericita situatie in care se dovedeste ca integrarea sa intr-o familie merita toata fiinta sa sa fiti sigur ca nu va dezamagi pe nimeni. Daca nu, va fi asemeni tuturor cailor, un individ cu vieti multiple atat timp cat este posibil fara a avea curajul de a face el primul pas intru rezolvarea problemelor.

HoroscopCritic

Tendinta sa de a reactiona numai si numai atunci cand este vorba despre gesturi si/ sau situatii probate de viata il vor face sa fie deosebit de capricios si de legat de lucrurile marunte. In majoritatea cazurilor nu va fi constient de acest lucru si solicitarea unor comportamente care se bazeaza pe exemplul altora (chiar daca va lua in calcul o generalizare) va fi aspru "taxata" de cei care ii "formeaza" viata fie datorita faptului ca devine un individ usor de intuit fie datorita unor jigniri grave (legate de incompetenta sau altele asemenea) aduse celor "alaturi" de el.

HoroscopCompletari

Cal de pamantExista o veche "zicala" care spune: "Tot ceea ce este gandit acum a mai fost gandit candva" si omul nu se poate detasa de modelele de gandire orice ar face, oricat de libertin sau nonconformist ar fi el. Calul de Pamant avand un comportament care ia in calcul toate variantele posibile pentru o situatie data va ajunge sa controleze usor orice parametru al acesteia tocmai datorita faptului ca orice lucru, orice fapta, este realizata/ facuta de oameni si, pana si pana la urma, tot la ei se ajunge.

Rezultanta acestui mod de a fi il va face sa "cunoasca" detalii destul de inaccesibile celor implicati si, deseori, datorita unui simt al intuitiei destul de bine dezvoltat, sa il faca sa dea solutii geniale. Si ar fi bine sa clarificam problema egoismului.

Orice Cal se va considera "furat" de titlul de egoist cand el se considera, cel mult, egocentrist. Intr-un fel are dreptate dar… Egoistul se gandeste numai si numai la el fara a se mai gandi la cei din jur pe cand egocentristul se gandeste numai si numai la el luand in calcul pe cei din jurul sau.

Nu cumva este vorba de "aceeasi Marie cu o alta palarie"? Nu cumva este mai bine sa se accepte ca egoist decat sa greseasca manifestandu-si toate caliatile egoiste catre toti cei din jurul sau? Si chiar daca isi face foarte bine treaba fata de cei din jur atingand culmea "altruismului" nu cumva are numai si numai de pierdut? Ganditi-va!

Star Chinezesc
Gradient up

Totul despre Cal din Zodiacul Chinezesc

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: Zodia Cal de Pamant

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: zodia Calului

• Zodiac Chinezesc •

Zodia sobolan Sobolan Zodia bivol Bivol Zodia tigru Tigru Zodia cocos Cocos Zodia iepure Iepure Zodia dragon Dragon

Zodia sarpe Sarpe Zodia cal Cal Zodia capra Capra Zodia maimuta Maimuta Zodia caine Caine Zodia mistret Mistret

 
Reclama site
Desktop Wallpapers cu cele mai frumoase femei din lume-  35 000 de poze inedite va asteapta
 

zodia Cal in zodiacul chinezesc generalitati, caracter, temperament, financiar, bani, afaceri, dragoste, relatii, ascendent compatibilitati de ascendentul lunar, an nastere si luna